شب یلدایی فوتبال ایران تراکتور کابوس پنالتی پرسپولیس را کامل کرد!

شب یلدایی فوتبال ایران تراکتور کابوس پنالتی پرسپولیس را کامل کرد! فیفا1: آذربایجان شرقی در طولانی ترین ضربات پنالتی تاریخ فوتبال ایران درخلال تراکتور و پرسپولیس، برای نخستین بار در تاریخ جام حذفی، در ضربات پنالتی پایان بازی دو بازیکن دو بار پنالتی زدند.


پنجشنبه شب، طولانی ترین شب، در مستطیل سبز رقم خورد؛ نه با شعر و حافظ، که با تپش قلب هایی که انگار می خواستند از قفسه سینه بیرون بزنند. تراکتور و پرسپولیس، در یک عصر سرد پاییزی، نبردی نه به اندازه یک بازی، بلکه به اندازه یک عمر فوتبال به نمایش گذاشتند.
این مسابقه، یک رخداد بود. یک ماراتن نفس گیر که حتی وقت قانونی و اضافه هم نتوانست روح سرکش آنرا رام کند. وقتی کار به ضربات سرنوشت ساز پنالتی کشید، انگار توپ و دروازه تصمیم گرفتند سر به سر فوتبال ایران بگذارند؛ ۱۱ بار برای هر تیم. ۱۱ بار شلیک، ۱۱ بار فروریختن امید، ۱۱ بار تکرار یک کابوس یا یک خاطره شیرین.
رکوردی که تکرار شد تا تاریخ یادش نرود. این نخستین بار نبود که خطوط سفید در عرض میدان، این همه بازیکن را به صف می کردند. چهار سال پیش، سایپا و نساجی در یک فصل سرد دیگر، همین نمایش طاقت فرسا را داشتند. اما این دفعه، یک اتفاقِ تاریخیِ نوظهور به این تکرار اضافه شد؛ اتفاقی که شاید در صفحات تاریخ فوتبال ما جایی ثابت داشته باشد. دو بار ضربه پنالتی برای دو بازیکن. حسین زاده و کنعانی زادگان، نام هایی که در ذهن ماندگار شدند؛ نه فقط برای یک مرتبه، که برای ایستادن باردیگر برابر نقطه ۱۱ متری. هر دو گل کردند، اما دریغ که آن رکوردِ دوگانه بازهم دست نخورده باقی ماند و کسی دو بار دروازه را فتح نکرد.
دروازه بان ها؛ این ناجیانِ لحظه های آخر. این دومین بار است که در جام حذفی، دو گلر در این نبردِ پایانی شرکت می کنند و هر دو هم کامبک می زنند؛ انگار که رحمتی در سال ۱۳۸۰، با کوروش مرادی پیمان بسته بود که این صحنه تکرار شود.
اما برای پرسپولیس این پایان، یادآور یک کابوسِ تکراری بود. هر بار که کار به این قمار بزرگ می رسد، گویی سرنوشت برای این تیم، دست بالا را به حریف می دهد. استقلال، آلومینیوم اراک، و حالا تراکتور. این شکست تلخ، آمار ناکامی های سرخپوشان در ضربات پنالتی را به عدد ۱۱ رساند و آنها را در این حوزه، در کنار رقیب دیرینه، استقلال، به سنگِ یادبود ناکامی های جام حذفی تبدیل کرد.
فوتبال ایران، یک شب یلداییِ طولانی را پشت سر گذاشت؛ شبی که در آن، تراکتور با پیروزی از دل تاریخ بیرون آمد و پرسپولیس، با دست خالی، بار دیگر با مفهوم تلخ کابوس پنالتی روبرو شد.
به گزارش فیفا1 به نقل از ایسنا، در قالب رقابتهای مرحله یک شانزدهم غائی جام حذفی فوتبال ایران دیدار معوقه دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس از ساعت ۱۶: ۱۵ روز پنجشنبه ۲۷ آذرماه در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف یکدیگر رفتند. در انتها ۹۰ دقیقه دو تیم به تساوی یک بر یک رسیدند و در نهایت تراکتوری ها به موفقیت رسیدند در ضربات پنالتی حریف خودرا شکست دهند.
به اجمال، یک ماراتن نفس گیر که حتی وقت قانونی و اضافه هم نتوانست روح سرکش آن را رام کند. در آخر ۹۰ دقیقه دو تیم به تساوی یک بر یک رسیدند و در نهایت تراکتوری ها به موفقیت رسیدند در ضربات پنالتی حریف خودرا شکست دهند.

منبع:

1404/09/28
17:27:27
5.0 / 5
6
تگهای خبر: استقلال , بازی , بازیكن , پرسپولیس
آیا مطلب فیفا1 را پسندیدین؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
fifa1.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیفا1 محفوظ است

فیفا1

فوتبال ایران و جهان
خانه ی واقعی عاشقان فوتبال! از نقل وانتقالات تا حواشی، با فیفا1 همیشه در جریان باشید