هافبک چادرملو:

روی یک غفلت در دقایق پایانی شکست خوردیم

روی یک غفلت در دقایق پایانی شکست خوردیم به گزارش فیفا1، اصفهان هافبک تیم فوتبال چادرملو اظهار داشت: این مسابقه برای من از نظر احساسی شرایط خاصی داشت، چونکه از دوران کودکی در آکادمی سپاهان رشد کرده ام و این تیم همیشه جایگاه خاصی در قلب من دارد.


رضا میرزایی، شامگاه شنبه ششم دی بعد از شکست تیم فوتبال چادرملو اردکان مقابل سپاهان، در گفت و گو با خبرنگاران اظهار نمود: متاسفانه در دقایق پایانی مسابقه بازی را واگذار کردیم. به عقیده من بازی بسیار خوبی انجام دادیم و از این بابت واقعا ناراحتیم. اگر اشتباه نکنم در دقیقه ۹۵ گل دریافت کردیم که روی یک غفلت و یک توپ بلند اتفاق افتاد؛ موقعیت آن چنانی نبود، اما همان توپ منجر به گل شد و همین مساله سبب ناراحتی زیاد ما شد.
وی ادامه داد: با این نتیجه نیم فصل هم به انتها رسید و جا دارد پایان نیم فصل را به تیم سپاهان تبریک بگویم. بازی در ورزشگاه نقش جهان برای من حس و حال خاصی داشت. من از هفت هشت سالگی در آکادمی سپاهان حضور داشتم، در این مجموعه رشد کردم و بزرگ شدم. همیشه گفته ام و باز هم تاکید می کنم که حتی اگر روزی فوتبال را کنار بگذارم، سپاهان همیشه در قلب من خواهد بود و هواداران این تیم هم جایگاه ویژه ای در قلب من دارند، چونکه از همین جا رشد کردم و این مجموعه به من بال وپر داد.
بازیکن چادرملو در ادامه بیان کرد: حضور باردیگر در این فضا برای من حس و حال بسیار خوبی داشت. هواداران سپاهان امروز لطف زیادی به من داشتند و واقعا از آنها تشکر می کنم. فضای ورزشگاه، برخورد هواداران و خاطراتی که از دوران کودکی و نوجوانی در این مجموعه دارم، همه موجب شد احساس بسیار خوبی داشته باشم. از شما خبرنگاران گرفته تا سایر عوامل، خیلی از افراد حاضر در این ورزشگاه را می شناسم و خاطرات بسیار خوبی از اینجا دارم.
میرزایی درباره ی شرایط فنی خود و حضورش در ترکیب تیم چادرملو هم اظهار نمود: فکر می کنم در ترکیب تیم جا افتاده ام و شرایط خوبی دارم. با اعتماد به نفسی که کادر فنی به من داده، تلاش نموده ام بهترین عملکردم را عرضه دهم و خوشبختانه این مساله در بازیها قابل مشاهده می باشد.
ایشان در ادامه ضمن اشاره به وضعیت کلی تیم چادرملو تصریح کرد: مربی جوان و بسیار خوبی داریم؛ با هزینه هایی که برای تیم انجام شده، عملکرد ما قابل قبول بوده است. تیم ما تا پیش از این دیدار در رده سوم جدول قرار داشت و حتی صدر فهرست را هم تجربه نمود. این مساله نشان داده است تیم خوبی داریم.
بازیکن چادرملو در آخر اظهار داشت: امیدوار هستم در نیم فصل دوم بتوانیم با قدرت بیشتری کار را آغاز نماییم و با نتایج خوب، پاسخ زحمات همه مسئولان و عوامل باشگاه را بدهیم. از تمامی آنهایی که در این راه از تیم حمایت کردند، تشکر می کنم.



1404/10/07
10:09:07
5.0 / 5
4
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , تجربه
آیا مطلب فیفا1 را پسندیدین؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
fifa1.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیفا1 محفوظ است

فیفا1

فوتبال ایران و جهان
خانه ی واقعی عاشقان فوتبال! از نقل وانتقالات تا حواشی، با فیفا1 همیشه در جریان باشید